Laura s-a stins fulgertor, la 33 de ani

16767

Laura s-a stins fulgertor, la 33 de ani. Colegii de orchestră i-au adus un omagiu cutremurător la primul concert după moartea ei. Tânăra violistă din Orchestra Naţională Radio a fost răpusă de o boală necruţătoare.

Mamă a unui băieţel şi o instrumentistă de mare valoare, violista Laura Zecheru a murit pe 29 ianuarie, după o suferinţă teribilă. Colegii din Orchestra Naţională Radio i-au dedicat concertul de vineri seara, 31 decembrie, de la Sala Radio.

Instrumentiştii din orchestră au renunţat la tradiţionalul frac şi şi-au pus costume şi cămăşi negre, iar colegele Laurei rochii negre. Sala Radio a găzduit concertul dedicat regretatei violiste Laura Zecheru, sub bagheta lui Tateo Nakajima.

Mesaje cutremurătoare au fos tpublicate de colegii Laurei pe Facebook şi de asemenea omagii i-au fost aduse de instituţiile muzicale pentru care tânăra a performat.

„Ne va ramane mereu muzica ta, surasul cald si vocea ta blanda. Drum lin catre ingeri suflet bun si tanar, mama minunata si prietena draga. RIP Laura Zecheru! Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa aiba grija de cei dragi pe care i-ai lasat in urma cu o infinita durere…..💔😢”, a scris Daiana.

„Cu sufletul in genunchi ne luam ramas bun de la prietena noastra Laura Zecheru. Drum lin spre Ceruri, om minunat si bun!
Te vom purta in inima noastra! 🖤” a fost mesajul transmis de Symphactory Orchestra.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ