Lăsat fără armă, după o vizită a polițiștilor

178
Un vânător din Caraș—Severin a rămas fără armă după ce domiciliul său a fost verificat de polițiști. Aceștia au găsit arma neasigurată, iar bărbatul este cercetat pentru tentativă de braconaj.
Dosarul deschis de IPJ Caraș-Severin îl vizează este un bărbat de 44 de ani, deținător legal de arme, din Socolari, la adresa căruia s-a efectuat un control pe linia verificării modului de asigurare a securității armamentului și muniției.
”Astfel, ieri, 29 septembrie 2019, ora 16.00, polițiștii au găsit la domiciliul bărbatului în cauză, o armă de vânătoare și muniția aferentă, lăsate neasigurate, fără a fi introduse în dulapul metalic, acesta declarând faptul că sosise cu puțin timp în urmă de la o partidă de vânătoare organizată. Din verificări a rezultat faptul că bărbatul nu ar fi participat la partida de vânătoare organizată de Ocolul Silvic Sasca Montană și nu ar fi fost înscris pe autorizația de vânătoare colectivă eliberată în acest sens”, trasmite IPJ Caraș-Severin.
Arma de vânătoare și muniția găsite la domiciliul celui în cauză au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ