”L-a aruncat ca pe o păpușă”. Un militar a murit în timpul pregătirilor pentru parada de 1 Decembrie

775

Militarul a murit vineri dimineața,  în timpul descărcării unor tancuri pentru Parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia. S-ar fi atins de linia de cale ferată, care în mod normal ar fi trebuit să fie fără curent, relatează alba24.ro.  Victima este un subofițer care venea cu convoiul de tancuri de la Turda.

Cei prezenți  au făcut declaraţii cutremurătoare.

„Am văzut când s-a urcat pe tanc, s-a ridicat și a atins cablul de înaltă tensiune. L-a aruncat de acolo ca pe o păpușă. Am văzut o flamă roşie, o bubuitură”, a povestit un bărbat, la Observator.tv. Un militar și-a piedut viața, în această dimineață, în gara din Alba Iulia, în timp ce se afla pe un tanc. Se pare că acesta a fost electrocutat, în timpul descărcării unor tancuri pentru parada de 1 Decembrie. Miltiarul s-ar fi atins de linia de cale ferată, care în mod normal ar fi trebuit să fie fără curent, relatează alba24.ro. Victima este un subofițer care venea cu convoiul de tancuri de la Turda.

La fața locului s-au deplasat un echipaj al IPJ Alba și ISU Alba. Ancheta a fost preluată de MApN, iar perimetrul a fost eliberat de persoanele care se aflau în jur și s-a stabilit o zonă de siguranță.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ