Avea propia afacere și un viitor în față! Sfârșit teribil pentru Cătălin, un tânăr de 33 de ani

1809

Un accident cumplit a avut loc joi spre vineri noaptea la Bengeşti Ciocadia, în Gorj. Un BMW X6 s-a făcut praf, şoferul a murit pe loc, după ce a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat.

Bolidul de lux e de nerecunoscut după ce s-a răsturnat în afara şoselei. Şoferul, un bărbat de 33 de ani, a fost prins în maşină şi strivit. Conducea cu viteză şi într-o curbă a pierdut controlul maşinii.

Cătălin Guţu avea 33 de ani şi deţinea mai multe TIR-uri care făceau transport în Europa. Era cunoscut de prieteni ca „Piciu” şi tânărul îşi inscripţionase mai multe cabine de TIR cu porecla lui.

„La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenţie Novaci, un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg.-Jiu, precum şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj, care au constatat că, în urma impactului, o persoană de sex masculin a rămas prinsă sub autovehicul şi nu prezenta semne vitale.

Bărbatul a fost scos dar, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor de intervenţie, nu s-a mai putut face nimic pentru viaţa acestuia.”, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ