Reacția CFR Infrastructură și a MApN după ce un militar a murit electrocutat

207

Conducerea CFR Infrastructură reacționează după vestea teribilei morți a militarului român electrocutat, vineri, în timp ce se afla pe un tanc în Gara Alba Iulia. Din primele informații reiese că militarul participa la descărcarea unor tancuri pentru parada de Ziua Națională.

”Referitor la accidentul din stația Alba Iulia vă informăm că o comisie abilitată va cerceta condițiile producerii acestui tragic accident, în care un militar și-a pierdut viața și, totodată, va stabili și care au fost cauzele exacte. Conducerea CFR își exprimă public regretul pentru acest tragic accident și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate”, a transmis purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Și MApN a desemnat o echipă ce urmează să verifice cauzele morții militarului.

„Este un moment nefericit pentru noi. Din păcate, un militar în această dimineață și-a pierdut viața. Voiam să fie un moment de bucurie pentru toți românii, dar anunțăm că azi (vineri, n.r) un militar din cadrul Batalionului 3 Apărare Potaissa, localitatea Turda, județul Cluj, care executa o misiune pe timpul debarcării tehnice militare în Gara Alba Iulia, tehnică ce urma să participe la ceremonia militară din 1 decembrie, și-a pierdut viața. A fost surprins în timpul manevrelor de debarcare a tehnicii de un arc electric. (…) Conducerea MApN e alături de familia militarului. Comanda unității a stabilit o echipă care să cerceteze cauzele producerii acestui tragic eveniment”, a declarat colonelul Oliver Anghel, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării.

LĂSAȚI UN MESAJ