King of the Hill Hard Enduro 2017, ediție aniversară la Arad

570

Așa cum s-a mai scris pe Banatul Azi, iată că se apropie cea mai tare cursă a începutului de an în Enduro.

Pentru a cincea oară, Aradul găzduiește competiția ce deschide sezonul Campionatului Naţional de Hard Enduro în România:
• prima etapă a Campionatului Balcanic de Hard Enduro
• etapa a patra din Campionatul Mondial de Hard Enduro – World Hard Enduro Series
• peste 400 de piloți din peste 20 de țări înscriși în cursă
• prolog în centrul orașului Arad – cu intrarea spectatorilor gratuită

Clubul Sportiv Hard Enduro Arad, după ce în 2016 a fost premiat de Federația Română de Motociclism cu distincția de “Cel mai bun organizator al anului”, pregătește o ediție specială King of the Hill pentru începului lunii Aprilie, mai exact 7-8- 9 Aprilie.

Startul competiției se dă în inima orașului Arad, pe terenul fostei fabrici Tricoul Roșu – cale de acces Strada Nelu Aristide Dragomir. Aici, cei mai buni piloți ai lumii se duelează pe un traseu artificial extrem de spectaculos pentru public. Noroi, bolovani, piatră, trambuline, aproape fiecare obstacol întâlnit de piloți în pădure este adus în fața publicului pentru spectatorii ce au intrarea liberă.

Așadar, 7-8- 9 Aprilie se anunță a fi un week-end extrem de interesant pentru iubitorii acestui sport, iar pentru cei care asistă pentru prima dată la un astfel de eveniment cu siguranță “microbul” se va instala la prima turație de motor! Pentru mai multe detalii despre programul de desfașurare, punctele de interes din pădure consultați site-ul oficial a cursei: www.heca.ro

Citiţi şi: Regal de enduro în Vestul României

LĂSAȚI UN MESAJ