Jozef Chrena expune la 63 de ani de Radio Timișoara

79

Unul dintre cei mai cunoscuți pictori contemporani din Slovacia, Jozef Chrena,  expune la Timișoara, de ziua Radio Timișoara. Vernisajul expoziției, care însumează peste 20 de lucrări, are loc vineri, de la ora 11, la sediul studioului teritorial, de pe strada Pestalozzi numărul 14 A.

Jozef Chrena, în vârstă de 70 de ani, are o colecție de peste 3.700 de lucrări – tablouri, schițe și acuarele, pe care le-a expus în toată lumea, dar este pentru prima dată când își prezintă opera în România. Expoziția de la Timișoara va putea fi vizitată non-stop, de vineri până luni, 7 mai.

Tot vineri, între orele 9 și 13, Radio Timișoara își  deschide porțile  pentru ascultătorii care doresc să îi cunoască  pe cei pe care îi ascultă zilnic, realizatori de emisiuni sau prezentatori de știri.

Ziua de 5 mai 1955 rămâne una de referinţă, marcând ieşirea în eter a primei emisiuni a Studioului Teritorial Radio Timişoara. Adevărata renaştere a radiofoniei bănăţene a venit însă în decembrie 1989, odată cu Revoluţia, după o ”tăcere” de aproape 5 ani a posturilor regionale din întreaga țară. Trecerea în noul mileniu a însemnat modernizarea radicală, transformând radioul într-o adevărată aventură multimedia, la care nimeni nu visa. O puteți  descoperi în fiecare zi ascultând Radio Timișoara, folosind aplicația smartphone sau pe internet, la www.radiotimisoara.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ