Pas important pentru lărgirea drumului spre Moşniţa Nouă. Primăria face exproprieri

573

Se face un pas important penreu lărgirea la 4 benzi a drumului care leagă Timişoara de Moşniţa Nouă. Primăria Timişoara anunţă exproprierea pentru imobilele care stau în calea şantierului.

Potrivit anunţului, publicat vineri pe site-ul Primăriei Timişoara, pentru a putea începe lucrările este nevoie de demolarea unui singur imobil. Pentru acesta, proprietarul va primi, potrivit legii, 8.425 de lei. Acesta poate însă şi negocia suma cu o comisie specială care se întruneşte în 16 mai.

„Astăzi 04.05.2018 a fost afișat la sediul Primăriei Municipiului Timișoara tabelul cu imobilul proprietate privată de pe raza municipiului Timișoara, expropriat în temeiul Legii 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local în vederea realizării lucrării de utilitate publică de interes județean “Lărgirea la 4 benzi de circulație a DJ 592 Timișoara-Moșnița Nouă”, scrie în anuţul autortăţilor.

Extinderea la 4 benzi a porţiunii de pe teritoriul Timişoarei a drumului va fi o gură de aer proaspăt pentru şoferi, mai ales că foarte mulți timişoreni locuiesc în Moşniţa Nouă, dar muncesc în Timişoara.

sursa: lugojonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ