JazzTM, reprogramat pentru vara viitoare. Până atunci, sâmbătă, un prim concert în aer liber

27

Ediţia din acest an a Festivalului JazzTM, care trebuia să aibă loc în luna iulie, se amână pentru anul viitor, a anunţat primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Evenimentul va avea loc în luna iulie, conform discuțiilor purtate cu artiștii care urmau să urce pe scena din centul urbei.

„Festivalul JazzTM, nu este nicio şansă să se organizeze anul acesta, ci doar anul viitor, în perioada 2-4 iulie 2021, cu o prezenţă foarte consistentă a artiştilor”, a explicat Robu.

Acesta a mai declarat că se lucrează la organizarea concertului Cargo, întrucât trebuie respectat numărul maxim de spectatori, care să nu depăşească 500 de persoane, precum şi distanţa fizică dintre participanţi. Pentru a preveni un număr necontrolat al publicului, accesul se va face pe bază de invitaţie. „Am asumat organizarea un concert Cargo, sâmbătă, pentru că cred că suntem primii din ţară care organizează un concert, după relaxare. Am simţit nevoia să facem paşi spre revenirea la o viaţă normală. Ne aşteptăm ca multă lume să dorească să participe la concert, dar avem o restricţionare la 500 de locuri.

Noi vom respecta riguros regulile şi de aceea adresez rugămintea ca oricât de mult iubiţi trupa Cargo şi oricât de mare vă este setea de a participa la un concert, să fie respectate toate regulile şi numărul de 500 de participanţi. Va fi nevoie de invitaţii. Vom avea o serie de măsuri şi reguli care trebuie respectate. În deschidere, vor concerta şi excepţionalii noştri artişti Horia Crişovan şi Maria Hojda”, a afirmat Niolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ