Coronavirus: Cel mai mic bilanț zilnic din ultimele două luni, la nivel național. Niciun caz nou în Timiș

  50

  Cazurile de infectare cu coronavirus stagnează în vestul țării. În Timiș și Caraș-Severin nu au apărut noi îmbolnăviri în ultimele 24 de ore, fiind înregistrate 506, respectiv 112. În Arad a apărut un nou caz, bilanțul de aici fiind de 698. În țară sunt 19.517 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

  Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.526 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1279 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 119 noi cazuri de îmbolnăvire.

  La ATI, în acest moment, sunt internați 166 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.333 de persoane.

  Alte 90.103 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

  LĂSAȚI UN MESAJ