Jandarmii timișoreni iau măsuri de asigurare a ordinii publice, pentru a trece cu bine de primejdia rea! Vezi despre ce pericol e vorba

691

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara, în cooperare cu I.P.J. Timiş, I.S.U. Timiş şi Poliţia Locală Timişoara, asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor pe timpul desfăşurării meciului de fotbal ce va avea loc marți, 23 mai a.c. pe stadionul „Dan Păltinişanu” din municipiul Timişoara, între echipele ACS Poli Timişoara şi CS Pandurii Târgu Jiu.

Având în vedere faptul că meciul va începe la ora 20.30, accesul spectatorilor în incinta arenei se va face începând cu ora 18.30. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai Poliţiei Locale Timişoara. În zona apropiată stadionului, este interzisă comercializarea şi desfacerea băuturilor alcoolice, între orele 18.30 şi 22.30.

jandarmi fotbal (1)

Recomandări pentru suporteri:

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care pot duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi, de asemenea, informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot să pună în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

jandarmi fotbal (3)

Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. Participanţii la manifestarea sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ