Jandarmii timişoreni au primit în rândurile lor noi colegi

550

În ultimii ani a început un fenomen ce tinde să se amplifice în timp. Este vorba de lipsa cadrelor în instituțiile bugetare ale MAI. Până acum, conducerea unităților militare din județ a semnalat penuria de militari (mai ales subofițeri), dar măsurile luate încă nu se văd. Chiar din această iarnă vor începe cursurile o nouă generație de elevi la școlile militare ce vor absolvi într-un singur an, și nu doi ca până acum. Dar aceștia se vor prezenta la muncă abia la anul. Și acum vin tineri absolvenți, dar în număr destul de mic ce nu acoperă încă necesarul de cadre. Din acest motiv este de salutată orice sosire de „boboci”.

Doi absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani sunt noii colegi ai jandarmilor timişoreni.

Cei doi absolvenţi au ales, la repartizarea pentru serviciu, să îşi desfăşoare activitatea în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara. În următoarea perioadă, ei vor fi cuprinşi într-un program de tutelă, pe timpul căruia vor cunoaşte misiunile şi activităţile specifice pe care le vor desfăşura.

Tinerii subofiţeri au primit, la început de drum, urări de succes în carieră din partea comenzii unităţii şi a colegilor din Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ