Robu taie și spânzură. Cu ce îi amenință pe angajații din primărie care ,,nu își fac treaba”

598

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este extrem de nemulțumit de activitatea unei direcții foarte importante din cadrul Primăriei și îi amenință pe angajați ca le scade salariile. Deși nu a vrut, edilul șef a dezvăluit, marți, că va scădea salariile funcționarilor din cadrul Direcției de Urbanism, începând cu directorul. Asta pentru că, spune primarul, funcționarii nu își fac treaba.

De exemplu, deși erau pregătite pentru supraimpozitare 63 de clădiri degradate, cei de la Urbanism nu au reușit sa finalizeze toate dosarele înainte de ședința de plen, unde s-a aprobat suprataxarea. Doar 35 de dosare au ajuns pe masa consilierilor. Edilul nu a dezvăluit cu ce procent le va scădea salariile angajaților de la Urbanism, dar spune că o va face din 1 februarie.

„Instituția sancțiunilor nu merge. Eu merg pe Instituția salarizării pentru că pot. Primarul semnează, Consiliul Local aprobă”, a spus Robu.

Așadar, în ianuarie se va mai organiza o ședință de plen pentru aprobarea micșorării salariilor angajaților de la Urbanism.

LĂSAȚI UN MESAJ