Tineri din Timișoara coborâți din ,,al nouălea cer” de polițiștii locali!

537

Etnobotanicele sunt, în continuare, la mare căutare în Timișoara. Luni seara, polițiștii locali au surprins patru tineri în timp ce consumau substanțele interzise. Primii 3 tineri, de 18 ani, au fost prinși nu mult după lăsarea întunericului, în zona Dâmbovița.
,,La controlul corporal efectuat asupra lor au fost găsite două pungi din nylon care conțineau fragmente vegetale de culoare verde oliv, din categoria etnobotanicelor, despre care tinerii au declarat că le-au cumpărat de la o persoană din zona Gării de Nord. Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, au transmis polițiștii locali.
În aceeași seara, un alt tânăr a fost prins de agenți în timp ce fuma o țigară care conținea etnobotanice. Acesta a fost surprins în zona Gării de Nord. La vederea politistilor, tânărul a aruncat țigara pe jos și a calcat-o, dar până la urmă a recunoscut că țigareta conținea substanțe ilegale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ