Jandarmii salvează vieți

50

Bărbat de 69 de ani, salvat de jandarmii care l-au găsit fără suflare, în fața unui magazin din cartierul Plopi, din Timișoara.

Sâmbătă, în jurul orei 14, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, care se aflau în serviciul de patrulare în aria de responsabilitate, au fost îngerii păzitori ai unui bărbat, într-un moment crucial pentru viața sa.

Jandarmii au fost alertați de poziția bărbatului de 69 de ani, care se afla rezemat de geamul unui magazin alimentar, cu capul aplecat. În urma verificării situației, aceștia au constatat că persoana este inconștientă și au solicitat în sprijin un echipaj medical.

Bărbatul nu prezenta semne vitale la momentul sosirii personalului medical și în urma resuscitării, care a durat peste 30 de minute, acesta a fost stabilizat.

Asupra bărbatului s-a descoperit portofelul, cu actul de identitate și o sumă de bani, iar în timp ce medicii încercau să îl readucă la viață, jandarmii l-au identificat și au ajutat-o pe fiica acestuia să ajungă la locul incidentului, înmânându-i bunurile tatălui său.

În urma stabilizării, pentru a primi îngrijiri medicale, persoana a fost transportată la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ