Ironii din partea ministrului Transporturilor. Între timp, lotul III rămâne „muzeu”

98

Aflat pe şantierul autostrăzii A3, între Biharia şi Borş, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a lăudat pe constructorii români şi i-a ironizat pe cei spanioli, cu care a reziliat contractul pentru lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva.

„Lugoj-Deva, impecabil. Biharia-Borş, impecabil, Râşnov-Cristian, impecabil. Culmea, unde sunt antreprenorii români. Într-adevăr, firmele româneşti sunt mult mai serioase faţă de antreprenorii ăştia cu experienţă vastă care, în loc să închidă contracte în termenul contractual de 24, 36 de luni, îl închid în 5-6 ani”, a spus Cuc, citat de Digi24.

În ce priveşte antreprenorul spaniol care a lucrat la lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, al cărui contract a fost reziliat iar lucrările vor fi preluate de CNAIR, ministrul Cuc a spus, ironic, că-şi cere scuze pentru tupeul pe care l-a avut:  „Autostrada a crăpat, a fost foarte bine că nu s-a făcut recepţia, dar îmi cer scuze pentru tupeul pe care l-am avut noi în România să le executăm garanţia de bună execuţie de 58 de milioane şi culmea ne-am mai şi permis să le dăm o factură de penalităţi de 73 de milioane”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.