Ipoteză halucinantă în cazul tinerilor găsiți împușcați într-un bar! Ce spun localnicii din Târnova

907

Întreaga comună arădeană Tîrnova este în stare de șoc, după ce doi tineri au fost găsiţi împuşcaţi, ieri dimineață într-un bar.  Oamenii spun că o asemenea tragedie nu a avut loc niciodată în această zonă. Ei afirmă că tânărul Rafael Neamțiu a fost crescut de bunica sa.

Rafael și Gabriela, tinerii găsiți împușcați într-un bar din Arad. Ce scria pe contul de Facebook al fetei

Consătenii povestesc că povestea de dragoste dintre Rafael și Gabriela ar fi fost oarecum de domeniul trecutului. Cei doi ar fi locuit o perioadă împreună, dar s-au despărțit din cauza unor neînțelegeri. Marți seară, Rafael a fost la Șilindia la un priveghi. Mama lui ar fi avut grijă de o femeie în vârstă, care a decedat. El s-a oprit în drum spre casă pe la bar, unde ar fi discutat cu Gabriela, apoi a plecat. Nimeni nu știe cum a ajuns din nou la bar, după câteva ore. Cunoscuții afirmă că nu cred că Rafael a împușcat-o pe Gabriela, ci cred că a fost tocmai invers. Fata, supărată că băiatul nu i-a mai împărtășit ca în trecut sentimentele, l-ar fi împușcat apoi s-a sinucis.

Varianta anchetatorilor este diferită de cea a oamenilor din comună. Rafael a împușcat-o pe Gabriela cu trei gloanțe, apoi s-a sinucis. Se pare că cearta dintre cei doi a izbucnit când Gabriela i-a spus că pleacă la muncă în Germania.

sursa: arad24.net

LĂSAȚI UN MESAJ