Rafael și Gabriela, tinerii găsiți împușcați într-un bar din Arad. Ce scria pe contul de Facebook al fetei

7671

Doi iubiți, tineri în vârstă de 23 de ani, au fost găsiți fără suflare într-un bar din localitatea Târnova, județul Arad, în această dimineață.

Sursele specialarad.ro spun că cei doi ar fi stat la masă, s-ar fi certat, iar la un moment dat, tânărul a scos o armă și a împuscat-o pe iubita sa. Ulterior, s-a împușcat și el.

Arma este artizanală.

UPDATE

Criminalul este din Târnova și locuia, se pare, cu mama vitregă, părinții săi fiind despărțiți de multă vreme. Tânăra este din Șilindia.

„Mulți mă știu… dar puțini mă cunosc”, este un citat postat cu câteva zile în urmă de Gabriela Luca, tânăra găsită împușcată la Târnova alături de fostul său iubit, Rafael Neamțu.

Într-adevăr, avem de multe ori iluzia că îi cunoaștem pe cei de lângă noi, dar niciodată nu știm totul. Se spune că în mintea fiecărui om se ascunde instinctul de criminal, dar sunt oameni despre care nu ai crede niciodată că pot face asemenea lucruri, asemenea atrocități.

Încă nu știm detaliile crimei de la Târnova, nu știm nici cum a apărut acea armă între cei doi, știm deocamdată foarte puține lucruri. Ce știm este că cei doi, cu nu mult timp în urmă, își spuneau unul altuia: „te iubesc”…

Este incredibil cum se schimbă lucrurile între oameni, cum acel „te iubesc” se poate transforma rapid în „te urăsc” sau chiar „te omor”.

Foarte probabil ca mobilul crimei să fie gelozia, un sentiment care a trezit în întreaga istorie instinctele criminale din unii oameni.

Ce avem acum? O imagine de coșmar. O imagine în care Rafael Neamțu din Târnova, care a murit la 23 de ani, la fel ca și Gabriela Luca, din Șilindia, tot la 23 de ani. Gabriela era și mama unui băiețel în urma unei relații anterioare. El lucra în Ineu, ea la un bar.

Crima de la Târnova a șocat o întreagă comunitate, dar chiar și pe cei care nu i-au cunoscut.

Privind contul de facebook al Gabrielei, părea a fi într-o stare prelungită de despresie, era tristă, apăsată de probleme de ordin sentimental.

 

sursa: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ