Înţelege televiziunea cu… Valentin Jucan de la CNA – VIDEO

91

Îmi propun să explic, pe înțelesul tuturor, ce este CNA-ul, cui folosește și cum este organizat, care sunt mecanismele de funcționare a presei audiovizuale, a anunţat marţi seara Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului – vezi cum se va derula proiectul.

„Consider că îmbunătăţirea spaţiului audiovizual trebuie să pornească şi dinspre public. Acest lucru poate fi realizat prin informarea acestuia în legătură cu drepturile pe care le are în legătură cu presa radio sau tv dar mai ales în legătură cu obligaţiile pe care radiodifuzorii le au realizarea actului jurnalistic”, a postat pe Facebook Valentin Jucan.

Valentin Jucan a anunţat, cu acest prilej, demararea unui proiect intitulat, generic, „Înţelege televiziunea”.

Acest proiect se va desfășoară sub forma unor clipuri de scurtă durată, publicate în mediul virtual, respectiv pe platformele proprii de socializare. Proiectul „este destinat publicului larg, prezentat într-o formă pe înţelesul tuturor, cu un singur scop: educaţia media. Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de cel puţin un an, cu o periodicitate a publicării videoclipurilor de două săptămâni”, a precizat Valentin Jucan.

LĂSAȚI UN MESAJ