Întâlnire nefericită între un BMW şi un VW EOS, vezi cine a ieșit câștigător

497

Întersecţia dintre strada Oituz cu Ion Raţiu a fost scena unui accident rutier produs marţi, în jurul orei 17.00, în care implicate au fost un autoturism BMW şi un autoturism VW EOS.

Din informaţiile de la faţa locului se pare că şoferiţa de la volanul autoturismului VW, o tânără de aproximativ 25 de ani, care circula pe strada Oituz dinspre Spitalul Judeţean, spre cartierul Alfa, nu ar fi acordat prioritate de trecere autoturismului BMW care circula pe strada Ion raţiu, spre strada Pădurii.

Şoferiţa nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului, a pătruns în intersecţie moment în care a fost izbită violent de autoturismul BMW în care se aflau doi bărbaţi în vârstă de de aproximativ 30 de ani. Cele două autoturisme au rămas imobilizate în mijlocul intersecţiei iar conducătoarea auto de la volanul autoturismului VW a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă dar şi un echipaj al Poliţiei Rutiere. Femeia rănită a rămas în maşină până la sosirea medicilor care i-au montat un guler cervical înainte de a o scoate din autoturism. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigaţii amănunţite.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Sursa: Ghidul Arădean

LĂSAȚI UN MESAJ