Înfrângere la scor în fief-ul lui U Cluj

73

BC SCM Timișoara nu a avut nicio șansă în partida de marți seara de la Cluj-Napoca, cedând în fața lui U Transilvania cu 94-69.

Baschetbaliștii timișoreni se întorc cu tolba goală și din deplasarea de la Cluj-Napoca, la fel cum s-a petrecut în toate deplasările acestui sezon. Elevii lui Mandic nu au mai reușit să repete evoluția apreciată din runda precedentă și au fost depășiți clar de o echipă ce urcă pe locul secund al clasamentului.

S-a încheiat 94-69 (23-27, 24-7, 19-13, 28-22) după un meci în care oaspeții au contat doar în primele 10 minute. Apoi ”leii” au căzut total și au cedat inițiativa lui U.

”A fost un meci despre care ne așteptam să fie tensionat. Nu mă bucur pentru primul sfert, trebuie să dau partea echipei din Timișoara, care a marcat din orice poziție și au avut procentaje bune, am primit 27 de puncte, iar acest lucru nu l-am pregătit, dar celelalte sferturi le-am controlat și în atac, și în apărare destul de clar”, a concluzionat antrenorul gazdelor, Marcel Țenter.

Punctele timișorenilor au fost marcate de Jeremic (20 puncte), Djapa (12 puncte), Toth (10 puncte), Zivanovic (7 puncte), Warren (6 puncte), Dundjerski (5 puncte). De la clujeni s-au evidențiat Dykes (18 puncte), Adamovic (16 puncte), Baciu (15 puncte) și Zigeranovic (12 puncte).

Pentru bănățeni urmează poate cea mai importantă deplasare rămasă din sezonul regulat, în 30 ianuarie la Mediaș, într-un veritabil derby al codașelor.

LĂSAȚI UN MESAJ