Informatica pune mâna pe Supercupa României!

52

Futsalul deschide sezonul trofeelor în sportul timișean! Informatica Timișoara a cucerit pentru a doua oară Supercupa României prin victoria cu 4-3 în fața formației United Galați.

Informatica Timișoara și-a îmbunătățit palmaresul cu încă un trofeu; al cincilea din scurta existență a clubului de futsal. Sâmbătă seara a fost adăugată a doua Supercupă a României după cea din 2017, într-o vitrină în care regăsim un titlu de campioană în 2018 și două Cupe ale României, 2016 și 2017.

În ciuda convulsiilor din sânul clubului de peste vară, convulsii ce au generat modificări esențiale de lot, timișorenii au început perfect sezonul oficial prin câștigarea primului trofeu pus în joc. În Supercupa disputată sâmbătă la Sighișoara, Informatica a întâlnit vicecampioana United Galați. Echipa condusă de Robert Lupu s-a impus cu 4-3 la capătul unui joc în care a avut în permanență conducerea.

Oamenii noi ajunși în această vară în lotul violeților, brazilianul Daniel Araujo (2), veteranul Mimi Stoica și ucraineanul Denis Ovsiannikov au semnat golurile campioanei.

Informatica nu are prea mult timp la dispoziție să sărbătorească acest trofeu pentru că peste exact o săptămână va debuta în Champions League. Este gazda unei grupe preliminare din care mai fac parte campioanele Turciei, FC Osmanlispor, și a Gibraltarului, FC Lynx.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.