Accident ciudat. O tânără a murit în timp ce susținea proba de conducere pentru obținerea permisului auto

1472

Dorinţa de a deveni şofer i-a fost fatală unei fete de 18 ani din Polonia.

Tânăra şi-a pierdut viaţa într-un accident ciudat, chiar în timp ce dădea examenul pentru permis. Maşina a fost lovită de locomotiva unui tren, după ce rămăsese pe şine din motive necunoscute deocamdată.

Accidentul s-a produs în sudul Poloniei, la o trecere la nivel cu calea ferată care nu era protejată de bariere. O maşină în care se aflau tânăra care dădea probă şi examinatorul a rămas înţepenită pe şine şi a fost lovită de un tren de pasageri.

Martor: „Este posibil să se fi oprit motorul. A frânat brusc pe şine. Totul a durat două-trei secunde. Examinatorul a reuşit să iasă în ultima secundă. Din nefericire, nu şi fata.”

Maşina a fost împinsă pe şine câţiva metri, până când trenul a reuşit să oprească. Fata a fost dusă la spital cu răni grave şi nu a supravieţuit. O anchetă încearcă să stabilească acum ce s-a întâmplat, dar situaţia nu arată bine pentru examinator – un bărbat de 60 de ani şi cu multă experienţă în această profesie.

Citește și
Bărbat filmat în timp ce conduce o mașină de școală de șoferi de pe scaunul din dreapta
Mariusz Wojcik, poliţist: „Examinatorul este responsabil pentru acest accident. El era responsabil de persoana care dădea examenul şi care încerca doar să-şi ia permisul.”

Anchetatorii verifică starea tehnică a autoturismului şi vor analiza şi înregistrările video ale camerelor de la bordul acestuia şi al locomotivei.

sursa – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.