”Minunea” descoperită într-un parc din Oradea. Povestea tânărului care a impresionat mii de oameni

966

Un tânăr crescut la orfelinat cântă la pian într-un parc din Oradea. Deși lucrează ca spălător de vase într-un restaurant din oraș, Ernest Varga a dovedit că știe să cânte mai multe melodii celebre și a atras rapid atenția trecătorilor. Unul dintre aceștia l-a filmat, iar înregistrarea a fost vizualizată de peste 170 de mii de persoane.

Un turist din București l-a filmat pe Ernest Varga în timp ce cânta la pian în Parcul Libertății din Oradea. Tânărul le-a povestit celor care l-au surprins în imagini că nu are studii muzicale și că a învățat singur să cânte la pian, scrie ebihoreanul.ro.

„Ne plimbam prin Oradea şi dintr-o dată ne-a atras atenţia o muzică magică. Ne-am apropiat şi am descoperit un tânăr în şlapi ce cânta la un pian în parc. Am fost fermecaţi de muzica lui. Am descoperit că provine de la casa de copii şi lucrează ca spălător de vase. Nu are educaţie muzicală şi nici prea multă formală. Dar ce cântă e fenomenal!”, a scris Tudor Maxim, pe Facebook.

Încălțat în papuci, Ernest Varga a dat un recital în foișorul din parc în care se află pianina. În înregistrarea de şapte minute, a cântat mai multe melodii, precum „Caruso”, a italianului Lucio Dalla, ori „Copacul”, de Aurelian Andreescu.

Înregistrarea publicată vineri pe rețeaua de socializare a fost vizualizată de peste 150.000 de oameni.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.