Incendiu în această după amiază în vestul țării. O femeie a ajuns la spital, intoxicată cu fum

213

În cursul zilei de luni, 18 iunie 2018, în jurul orei 13.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin numărul unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la o locuinţă situată pe strada Caporal Constantin Mușat din municipiul Oradea, informeaza ISU Crisana
La adresa indicată de apelant au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din care, două de stingere din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea și unul de paramedici, din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul evenimentului, flăcările se manifestau la bucătăria casei, întreaga locuință fiind inundată cu fum.

Pentru stingerea incendiului și protecția celorlalte camere ale locuinței, respectiv a locuinței învecinate, pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, reușind în aproximativ 15 minute, să stingă focarele de incendiu și să înlăture pericolul propagării flăcărilor la celelalte încăperi și la casa vecină (locuința fiind construită în sistem duplex).

Echipajul de paramedici al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea a acordat primul ajutor calificat proprietarei locuinței, care se intoxicase ușor cu fum, transportând-o ulterior la spital.

Ca urmare a producerii incendiului, provocat cel mai probabil de un aparat electrocasnic defect (frigider), au ars trei aparate electrocasnice, mobilierul din bucătărie, o fereastră și s-a degradat tavanul din rigips al încăperii afectate de flăcări.

Sursă: infooradea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ