Imagini inedite surprinse la Cazanele Dunării. Ce animal a fost filmat înotând. VIDEO

660

Imagini cu o pisică sălbatică care înoată în Cazanele Dunării fac senzaţie pe Facebook. Filmuleţul a fost realizat de un orşovean şi este postat de Administraţia Parcului Natural Porţile de Fier pe pagina oficială de Facebook.

Pisica sălbatică a fost surprinsă în timp ce înota în Dunăre, iar filmuleţul postat pe pagina de Facebook a bărbatului din Orșova a fost distribuit şi de Administraţia Parcului Natural Porţile de Fier pe pagina sa oficială.

“Nu este o prezenţă rară în Clisura Dunării, numai că, în general, pisicile şi râşii sunt animale foarte sperioase, foarte receptive, simt imediat prezenţa umană şi se ascund. Din acest motiv sunt foarte greu de observat. Pisicile sălbatice nu au acelaşi comportament ca pisicile domestice. Chiar un coleg de-al meu în urmă cu un an a filmat o pisică sălbatică în Golful Mraconia la fel, tot în apă. Nu este ceva spectaculos pentru pisicile sălbatice să înoate. Ştiu că mulţi oameni spun că pisicile se feresc de apă, dar în cazul pisicilor sălbatice nu se aplică această regulă”, explică biologul Amalia Raluca Dumbravă de la Parcul Natural Porţile de Fier.

 

Ras( Linx) Surpriza placuta in Cazanele Dunarii!

Publicată de Iancu Martin pe Duminică, 4 Noiembrie 2018

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ