Primarul Robu, explicații pe Facebook după vizita la DNA

208

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a explicat luni seara, pe Facebook, motivele pentru care a ieșit atât de supărat de la DNA, unde a aflat că nu mai este suspect, ci inculpat în dosarul privind retrocedările ilegale.

Robu, audiat la DNA! Update – Primarul, trimis în judecată în calitate de inculpat

Edilul se consideră o victimă a unei justiții subjugate unor grupuri de interese, fără a specifica despre cine vorbește.

„IATĂ CARE ESTE PROBLEMA MEA LA DNA!

Am semnat contractele de vânzare întocmite de aparatul funcționăresc al Primăriei și GIRATE DE LEGALITATE prin 5 semnături, pt cele două apartamente din poză, unul de 25 mp, altul de 50 mp – de fapt: niște maghernițe, într-un fund de curte, care n-aveau uși, geamuri, apă, electricitate! -, cu pretul de 11.300 euro, iar evaluatorul DNA, plătit din bani publici (!!!), pretinde că ar fi trebuit să fie vândute cu peste 70.000 euro! N-am nicio legătură cu restul dosarului, care vorbește de 1.000 locuințe vândute ÎNAINTE de a fi eu Primar, de un prejudiciu de peste 40 milioane euro!

Judecați singuri dacă sunt sau nu victima unui abuz! P.S. Eu am ieșit în stradă – și voi mai ieși! -, pt o justiție independentă, fără de care, în convingerile mele, nu poate exista o societate civilizată, dar nu independentă de dreptate, de corectitudine, ci de persoane și grupuri de interese!”, a scris Robu pe rețeaua de socializare, alături de imaginea de mai jos.

Robu, audiat la DNA! Update – Primarul, trimis în judecată în calitate de inculpat

LĂSAȚI UN MESAJ