Imaginea pe care rușii nu ar fi vrut să o vadă! Cum a apărut Putin la tribuna oficială înaintea soldaților săi VIDEO

96

Vladimir Putin și-a acoperit picioarele cu o pătură în timp ce prin fața lui se desfășura parada de Ziua Victoriei, iar imaginile au devenit virale, gestul lui alimentând speculațiile cu privire la sănătatea sa.

Video aici:  <iframe src=”https://www.digi24.ro/embed/stiri/externe/este-putin-bolnav-imaginile-in-care-si-a-acoperit-picioarele-cu-o-patura-la-parada-de-la-moscova-au-devenit-virale-1933187?video=0&width=570&height=320″ allowfullscreen marginwidth=”0″ marginheight=”0″ align=”top” scrolling=”No” frameborder=”0″ hspace=”0″ vspace=”0″ width=”570″ height=”320″ ></iframe>

„Asupra lui Putin există o apăsare, e un om sub presiune, nu pot spune dacă e apăsarea unei boli, deși clar nu arată bine, sau a unui eșec militar care pare să se contureze.

Nici discursul nu a fost entuziast, deși s-a chinuit să ridice tonul, să vorbească în termeni glorioși despre armata lui.

Nu a arătat deloc bine Putin azi, din această campanie de imagine un punct este câștigat de Ucraina și arată cel puțin un semieșec de etapă al Rusiei prin instalarea unor probleme tot mai grave în rândul conducerii politice și militare a Rusiei.

Semnalul de la Moscova e cât se poate de prost pentru regimul Putin și invazia în Ucraina”, a declarat la Digi24 Valentin Naumescu, profesor relații internațioale la Facultatea de Studii Europene a Universității Babeș Bolyai.

Gestul lui Putin și imaginea afișată azi au fost comentate intens pe rețelele sociale.

Jurnalistul John Sweeney, care relatează despre evenimentele din Ucraina, a remarcat într-un mesaj pe Twitter că Vladimir Putin a apărut cu o pătură pe genunchi, „cu obrajii umflați, ca un hamster umplut cu steroizi, cu o figură plină de înverșunare în timp ce armata rusă trece prin fața lui”. „Nicio declarație de mare război; niciun apel; nici un general Gherasimov”, a remarcat Sweeney.

Un alt utilizator de Twitter, Wallis Weaver, a scris: „Am urmărit o parte din paradă și l-am urmărit cu atenție pe Putin. Putin nu părea puternic, nu părea încrezător și nu părea fericit. Părea bătrân. obosit, și umflat. A stat o vreme cu o pătură pe genunchi. Nu arată bine”.

„Putin arată zdruncinat și bătrân astăzi, pare că sănătatea lui și/sau războiul îl epuizează”, a scris o altă persoană pe Twitter.

„Mergea de la paradă ca la înmormântare. Putin abia și-a mișcat brațul drept, a mers șchiopătând de piciorul drept. El este înconjurat de gărzi de corp și pare să poarte vestă antiglonț pe sub pardesiu”, este mesajul unui alt utilizator pe Twitter.

La rândul lui, fostul șef al armatei britanice, Lord Dannatt, a spus că Putin arăta „umflat” și nu părea să se „miște lejer”.

Sursa: https://www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ