IKEA deschide magazin și la Timișoara

28096

Unul dintre cei importanți retaileri de mobilă din România a anunțat oficial că deschide un al doilea magazin în țara noastră în 2018. Acesta va fi tot în Bucureşti, dar IKEA a confirmat că urmează extinderea în țară, pe listă fiind Braşov, Cluj şi Timişoara.

Investiţia în noul magazin, care va fi ampalasat în estul Capitalei, pe bulevardul Theodor Pallady, va fi de circa 80 de milioane de euro, care include şi terenul, potrivit IKEA.

Al doilea magazin Ikea din Bucureşti va fi cel mai mare din regiune, cu o suparafaţă construită de 36.000 de metri pătraţi. Cele 13,7 hectare pe Bulevardul Pallady, nr 57, cumpărate de la fondul de invesiţii Broad­hurst Investments, administrat de compania omului de afaceri Siminel Andrei, sunt un răspuns al companiei la o nevoie exprimată de foarte mult timp de cumpărătorii sătui să se înghesuie pe cei 26.000 de mp ai magazinului din Băneasa. Acest magazin este vizitat în fiecare an de peste 3 milioane de oameni, conform economica.net.

O creştere de 140% a fost înregistrată pe segmentul comenzilor online, cu aproape 104.000 de comenzi. Cele mai multe comenzi online au venit din Bucureşti, urmat de Cluj, Timișoara, Iași şi Constanţa.

Retailerul suedez intenţionează ca, pe termen mediu, să deschidă alte magazine în România, în alte oraşe, şi are pe listă Timişoara, Braşov, şi Cluj-Napoca. Potrivit declaraţiilor oficialilor companiei, IKEA caută terenuri pentru magazine în aceste oraşe, şi speră să le deschidă aici în anii 2020-2021.

1 COMENTARIU

  1. Oameni buni, este penibil titlul! Ziarul este bun, nu aveti nevoie de asemenea tertipuri pentru sporirea audientei!!!!Ceea ce afirmati in titlu este O PROSTIE
    , nu are nici un suport real. Regret, dar aceasta metoda de a atrage atentia, este sora geamana cu dezinformarea. Credeti-ma, NU MERITA sa va „vindeti” pentru asemenea bani marunti!

LĂSAȚI UN MESAJ