Iarna s-a instalat în unele regiuni din vestul țării. Care este starea dumurilor

16

Unele drumuri din vestul țării au fost acoperite cu zăpadă în cursul nopții de luni spre marți, așa că drumarii au ieșit pe teren pentru a le
curăța.

Intervenție deszăpezire DN 58 Anina (CS)

Un număr de 47 de autoutilaje au acționat și patrulat pe drumurile naționale din vest și pe autostrada A1 în cursul nopții trecute. Au fost răspândite aproximativ 200 de tone de material antiderapant. Drumuri cu strat de zăpadă 1-2 cm, amestecat cu material antiderapant pe raza DRDP Timișoara: DN 57B Oravița (CS) – Bozovici (CS), DN 58 Carașova (CS) – Anina (CS), DN 7A Obârșia Lotrului (VL) – Groapa Seacă (HD). Imagini de pe DN 58 Anina.

Publicată de DRDP Timişoara pe Luni, 10 februarie 2020

Potrivit DRDP Timișoara, noaptea trecută, 47 de autoutilaje au acționat și patrulat pe drumurile naționale din Vest și pe autostrada A1. Au fost răspândite aproximativ 200 de tone de material antiderapant.

Marți dimineața mai erau câteva drumuri cu strat de zăpadă de 1-2 centimetri, amestecat cu material antiderapant. Este vorba despre DN 57B Oravița (CS) – Bozovici (CS), DN 58 Carașova (CS) – Anina (CS), DN 7A Obârșia Lotrului (VL) – Groapa Seacă (HD).

LĂSAȚI UN MESAJ