Hoții de buzunare dau iama prin portofelele timișorenilor !

244

Doi bărbați, de 37 și 33 ani, bănuiți de furtul unui portofel, au fost identificați de polițiștii Secției 1 Timișoara. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

La data de 29 septembrie a.c., polițiștii Secției 1 Timișoara au identificat doi bărbați, de 37 și 33 ani, bănuiți de furtul unui portofel.

În fapt, la data de 28 septembrie a.c., cei în cauză, în timp ce se aflau în incinta unei societăți comerciale, situată pe raza municipiului, ar fi sustras un portofel în care se aflau 900 de lei și documente personale.

Prejudiciul a fost parțial recuperat de polițiști.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză și recuperarea în totalitate a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ