Dialog cutremurător între doi medici ! Pe cine trimit aceștia să moară acasă !

2147

„Noi trimitem acasă urgenţele care mor la domiciliu”- este declarația cutremurătoare a unui medic de la spitalul din Râmnicu Sărat citat de TVR.  Acesta este  un fragment dintr-o conversație înregistrată de un pacient revoltat de modul în care medicul a pus problema. Medicul  care a spus aceste lucruri teribile este anchetat acum de superiori. În schimb medicul  susţine că au fost vorbe aruncate la nervi şi că discuţia sa era una privată.

El are glicemie 200. Asta nu e urgență, doamnă! Noi trimitem acasă urgențele care mor la domiciliu! Asta nu e o urgență!” Aceste cuvinte au fost rostite într-o conversaţie telefonică pe care medicul de gardă Paul Rânja a avut-o cu o colegă  de a sa. Din păcate pentru el discuția  fost înregistrată chiar de pacientul diabetic despre care vorbea doctorul.

Bolnavul venise cu trimitere, să fie internat 7 zile, pentru investigaţii. Însă medicul voia să îl ţină în spital numai o zi, pe motiv că nu era un caz urgent.

Medicul spune că afirmația e scoasă din context.

Până la urmă, pacientul a rămas internat o săptămână. Deşi îi ia apărarea medicului, conducerea spitalului a început o anchetă.

Vezi video AICI

LĂSAȚI UN MESAJ