Grindeanu demonstrează că legea e pentru fraieri! Ce făcea fostul premier pe aeroportul din Timișoara VIDEO

510

Fostul premier Sorin Grindeanu, actual presedinte al ANCOM, a fost surprins fumând, duminică, într-o zonă a aeroportului din Timișoara în care acest lucru este interzis.

Filmulețul a fost publicat pe pagina de Facebook a USR Constanța, însoțit de un comentariu în care membrii partidului susțin că i-au anunțat pe angajații aeroportului, însă aceștia le-ar fi răspuns că Sorin Grindeanu ”este prim-ministrul României”.

„Îl mai țineți minte pe Sorin Grindeanu, fostul premier din cauza căruia sute de mii de români au ieșit în stradă? Elevul lui Dragnea și Tăriceanu se comportă pe aeroportul din Timișoara ca la el acasă. Fumează într-o zonă în care acest lucru e interzis. Am anunțat angajații aeroportul și ne-au transmis că domnul este prim-ministrul României”, este mesajul publicat de USR Constanța.

Regulile sunt pentru alţii, nu pentru aleşii PSD.Fostul prim-ministru Sorin Grindeanu fuma ieri pe aeroportul din Timişoara. Interdicţia explicită de pe uşă nu era suficientă. Am întrebat angajaţii aeroportului dacă este normal şi ni s-a răspuns că dumnealui este premierul României!Grindeanu a mai fost surprins fumând în biroul lui Dragnea de la Camera Deputaţilor. Şi tot în parlament au fost văzuţi fumând fostul premier Tudose sau actualul ministru al Sportului (!). Ne amintim şi de primarul sectorului 4, pentru plăcerea căruia s-a dat liber la fumat într-un local, în dispreţul legii şi al celorlalţi clienţi (vezi aici https://www.petreanu.ro/primarul-baluta-baron-sector/).Nu este vorba aici despre elevi care descoperă satisfacţia unui gest teribilist, ci de nişte indivizi care ignoră în mod firesc regulile. Au trecut prin viaţă ocolind normele, iar atunci când nu se simt expuşi, se comportă aşa cum s-au obişnuit. Nu este de neglijat nici reacţia angajaţilor de la aeroport. Ştabul de partid şi de stat îşi permite să sfideze regula tocmai pentru că ştie că, din teamă sau din supunere intrată în reflex, i se tolerează abaterile de tot felul.Probabil că lucrurile vor merge mai bine în ţară în ziua în care ţigara aprinsă într-un spaţiu interzis fumatului va stârni în mod natural indignarea fiecăruia dintre noi.

Opublikowany przez USR Constanța Niedziela, 15 września 2019

LĂSAȚI UN MESAJ