Bebeluş de 7 luni lovit cu pumnul în cap de tată, care se certa cu mama copilului

274

Un tânăr din Argeş şi-a ieşit din minţi în timp ce se certa cu iubita sa, iar bebeluşul a început să plângă, moment în care bărbatul l-a lovit cu pumnul în cap. Femeia a sunat imediat la Poliţie şi a fugit cu copilul la spital.

Bărbatul a fost arestat, medicii constatând că viaţa bebeluşului a fost pusă în pericol. Micuţul a suferit un traumatism cranian şi facial dreapta, în urma loviturii.

Poliţiştii serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au pus în executare un mandat de reţinere pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore faţă de un bărbat din Poiana Lacului, bănuit de tentativă la infracţiunea de omor. Prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunerea de a fi dispusă o măsură preventivă, individul a fost arestat pentru 30 de zile. Din cercetări a rezultat că, în ziua de 15 septembrie, individul l-ar fi lovit pe fiul concubinei sale, în vârstă de numai şapte luni, informează ziarulargesul.ro.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul se afla la un grătar, cu nişte vecini, împreună cu concubina sa. Pe fondul alcoolului şi geloziei, s-ar fi luat la ceartă cu femeia, iar cearta a continuat şi acasă, unde furia bărbatului s-a revărsat şi asupra băieţelului de şapte luni, pe care l-a lovit în cap.

LĂSAȚI UN MESAJ