Gospodărie cu ghinion! A ars de două ori în 3 luni

87

Proprietarii unei gospodării din Banat pot spune că au ghinion. Clădirile lor au fost cuprinse de incendiu de două ori în ultimele 3 luni. După ce au renovat ce a ars în septembrie, locuitorii au avut parte din nou de flăcări.

Primul incediu a avut loc în septembrie la o gospodărie compusă din două corpuri de clădire separate, din localitatea Ticvaniu Mare, județul Caraș-Severin.

”Incendiul cuprinsese una din cele două construcții – casa veche și amenința să se propage și la cealaltă construcție recent renovată. Pompierii militari au reușit să salveze construcția nouă, însă cea cuprinsă de flăcări a fost distrusă în proporție de 80%”, spun pompierii din Caraș-Severin.

Ghinionul l-a urmărit pe proprietar. Noaptea trecută, pompierii au fost chemați din nou, la aceeași adresă.

”Azi noapte, în jurul orei 03:00, un localnic a anunțat un nou incendiu, în aceeași locație, dar la partea recent renovată. La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Oravița și au intervenit imediat pentru lichidare. Incendiul se manifesta violent la acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 70 mp și a afectat și cele două încăperi ale construcției, distrugând mai multe aparate electrocasnice și piese de mobilier. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, imobilul nefiind locuit”, au tansmis pompierii.

După ce au stins incendiul, pompierii au început cercetările pentru a vedea cum de s-a aprins din nou gospodăria. Au constatat că din septembrie, după primul foc, în casa nouă nu exista electricitate. Așa că au eliminat pista unui scurtcircuit. Astfel, au ajuns la concluzia că focul a pus intenționat.

LĂSAȚI UN MESAJ