Restricțiile pe A1, între Șoimuș și Simeria, prelungite

103
Veste proastă pentru șoferii din vestul și centrul țării! Lucrările la nodul autostrăzii A1, între Șoimuș și Simeria, au fost prelungite și restricțiile rămân în vigoare până la finalul lunii. Antreprenorul a cerut prelungirea pentru că volumul de muncă este mult mai mare și mai complex decât s-a estimat oficial.
Constructorul lotului 4 din tronosnul Lugoj – Deva este cel care realizează legătura cu restul autostrăzii A1, mai exact lotul Șoimuș – Simeria. Acesta a cerut prelungirea lucrărilor până în 29 noiembrie, după ce inițial estimase că va finaliza în 15 noiembrie.
”Antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL a solicitat prelungirea închiderii circulației pe tronsonul de autostrada A1, între km 353+660 și km 368+650, cuprins între Nodul rutier Deva și Nodul rutier Simeria și devierea traficului pe DN 7, pe segmentul Simeria – Deva, în perioada 16.11.2018 – 29.11.2018”, confirmă CNAIR.
Circulația pe 15 kilometri din A1 a fost închisă încă de la jumătattea lunii octombrie pentru realizarea conexiunii. Dacă vremea va fi bună în continuare, constructorul spune că încearcă finalizeze lucrările mai repede.

 

LĂSAȚI UN MESAJ