Gest obscen în Parlamentul României! Florin Iordache arată degetele mijlocii – „A fost un gest normal”

513

Dezbaterile din Camera Deputaţilor iau o turnură neaşteptată. Vicepreşedintele Camerei, social-democratul Florin Iordache, a făcut un gest obscen către grupul USR.

Iordache a avut o intervenţie de la tribuna Parlamentului, după votul pe OUG 92. La coborârea în sală, pe fondul apostrofărilor din zona USR, deputatul PSD le-a arătat acestora degetele mijlocii de la ambele mâini.

Deputatul Florin Iordache a evitat să comenteze gestul din plenul Parlamentului, unde a ridicat degetele mijlocii de la ambele mâini, spunând doar că ….”vi s-a părut. E un punct de vedere”. Mai mult, potrivit acestuia gestul său a fost unul „normal”.

„Vi s-a părut! E, bun, e un punct de vedere. Bun, cu mâinile ridicate, care e problema? E, mă lăsați să vă spun…Deci, astăzi, am avut două legi importante care au fost adoptate cu un număr suficient de voturi”, a fost replica lui Iodache în fața jurnaliștilor, care a completat, spunând că a fost un „gest normal”.

Imaginile din plen l-au suprins pe Florin Iordache în momentul în care se întorcea de la pupitru și a ridicat ambele mâini cu degetele mijlocii în aer.

sursa – stiripesurse.ro

foto – digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ