Gigi Neţoiu va fi operat pe inimă miercuri, la Timişoara. Care este starea lui de sănătate

181

Gigi Neţoiu, condamnat în dosarul „Transferurilor”, a fost la un pas de moarte, duminică seara. Miercuri, fostul acţionar al cluburilor de fotbal FC Dinamo şi Universitatea Craiova va fi operat pe inimă, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Asta după ce Gigi Neţoiu a suferit un infarct în închisoare, în urmă cu două zile, iar medicii timişoreni, în urma analizelor efectuate, au ajuns la concluzia că acesta are nevoie de o intervenţie chirurgicală pe cord deschis, de bypass.

Iniţial, medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara au anunţat că Gigi Neţoiu va fi operat pe inimă ieri sau cel târziu astăzi, dar s-au răzgândit. Doctorii au descoperit, după ce au realizat o coronarografie, că fostul acţionar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti are trei artere coronare înfundate. În acest moment, starea de sănătate a lui Gigi Neţoiu este stabilă.

Vă reamintim că Gigi Neţoiu a fost condamnat, în martie 2014, în dosarul transferurilor de jucători la trei ani şi patru luni de închisoare, fiind încarcerat la Secţia exterioară Vânjuleţ a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin. De aici a şi fost preluat de o ambulanţă, duminică seara, după ce a suferit un infarct şi transportat la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. După ce medicii l-au stabilizat, Gigi Neţoiu a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, unde aşteaptă să fie operat.

În acelaşi dosar al transferurilor de jucători au mai fost condamnaţi şi Cristi Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu şi Gheorghe Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ