Gestul penibil al unui polițist din Timișoara stârnește indignare în societatea românească!

651

Un comisar-șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Timișoara este acuzat că ar fi furat brățara unei femei, la trecerea prin filtrul de securitate al Aeroportului Otopeni, au declarat surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, polițistul în vârstă de 51 de ani trebuia să treacă prin filtrul de control al aeroportului. În fața lui o femeie și-ar fi uitat brățara în coșulețul în care pasagerii lasă obiectele metalice înainte de a trece prin filtru. Comisarul-șef ar fi luat brățara și ar fi plecat cu ea. Femeia a sesizat ofițerii SRI de la Aeroportul Otopeni, iar aceștia au verificat imaginile camerelor video, l-au identificat pe bărbat și ulterior l-au localizat într-un autobuz care îl transporta la avionul ce urma să plece la Timișoara. Bărbatul a fost preluat de polițiștii de la Transporturi Otopeni, acesta fiind audiat.

Comisarului-șef al BCCO Timișoara i-a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar în acest moment dosarul este sub coordonarea Parchetului de le lângă Tribunalul București care efectuează cercetările, au completat sursele MEDIAFAX.

LĂSAȚI UN MESAJ