Gestul impresionant făcut de o puștoaică la Timișoara. Sute de oameni au felicitat-o

540

Exemplu de altruism, oferit de o adolescentă de aproape 15 ani din Timișoara. Fata a păzit, din proprie inițiativă, o mașină, după ce a observat că șoferul uitase geamul deschis.

Gestul ei i-a impresionat pe proprietarul autoturismului, care a povestit întâmplarea pe Facebook.

„Ieri am trăit ceva frumos. Permiteți-mi, vă rog, să împărtășesc cu voi!

Întorcându-mă spre casă, am oprit mașina să cumpăr ceva de la o farmacie și, fiind cu gândul cine știe pe unde, am coborât în grabă, uitând să închid geamul și să blochez ușile! Ieșind apoi peste mai puțin de 5 minute văd o fetiță frumos îmbrăcată, avea în jur de 15 ani, care stătea lângă mașină! O întreb nedumerit dacă s-a întâmplat ceva, iar fetița mi-a răspuns și m-a lăsat fără prea multe cuvinte: am văzut ca ați plecat fără să închideți geamul și am rămas să am grijă până vă întoarceți, știam ca nu veți sta mult! Rămân înmărmurit și îi mulțumesc!

Am vrut să fac un bine unui necunoscut! Mă impresionați – i-am spus! Săptămâna trecută mama mea s-a externat – îmi povestește fetița – și l-am întrebat pe doctorul care a operat-o cât îi datorăm, iar el mi-a răspuns: să fac un bine unui străin! Acum am avut ocazia să-l fac!

Medicul chirurg și fetița aceasta cuminte și plăpândă mi-au oferit o lecție nobilă despre îndatorirea de a multiplica binele si gesturile frumoase fără a aștepta nimic în schimb!

Am vrut să dau glas unei întâmplări frumoase de omenie! Nu am s-o uit. E de ținut minte!

ÎNCĂ NU E TOTUL PIERDUT!”, A POVESTIT TIMIȘOREANUL COSMIN NEIDONI, PE PAGINA SA DE FACEBOOK.

Mesajul timișoreanului a fost distribuit de aproape 1.000 de persoane pe Facebook. De asemenea, sute de oameni au felicitat-o pe fetiță pentru gestul ei.

LĂSAȚI UN MESAJ