Produse bio de top vor putea fi cumpărate direct de la producător! Universitatea de Științele Vieții anunță că va deschide un magazin de desfacere propriu în perioada următoare

70

Timișorenii vor putea cumpăra produse agricole și alimentare bio, cultivate și procesate în campusul Universitatății de Științe ale Vieții.

Unele dintre aceste produse se comercializează deja în magazinele din Timișoara și din zonă, iar un punct de desfacere se amenajează în campusul de pe Calea Aradului. Magazinul va ajuta, printre altele, și la rotunjirea veniturilor universității, spune rectorul Cosmin Popescu.

Pe lângă produsele realizate în urma actului didactic și de cercetare, cum ar fi legumele, cerealele ori pomii fructiferi, pe listă vor intra și sucurile naturale, uleiuri diverse, făină și pâine. Au fost cumpărate, de curând o moară de măcinat, o presă de ulei și o linie de prelucrare a fructelor pentru suc natural, mai spune Cosmin Popescu.

Pe lângă latura comercială, toate aceste facilități au rolul de a educa studenții, atât în prelucrarea produselor agricole cât și în educația antreprenorială. Magazinul de produse al Universității de Științe ale Vieții ar trebui să înceapă desfacerea în acest an.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ