Gest de nota 4, în fața unor elevi de nota 10

53

Reprezentanţi ai administraţiei locale din Prahova îşi fac imagine pe spatele elevilor absolvenţi care au obţinut rezultate maxime la probele de evaluare naţională şi la Bacalaureat.

Mădălina Lupea, prefectul judeţului, dar şi şefi ai Inspectoratului Şcolar Jueţean (ISJ) s-au fotografiat alături de copiii care au performat la examenele finale. Pentru fotografiile oficiale, elevii au fost plasaţi pe ultimele rânduri, pentru ca în faţă să se aşeze şefii administraţiei judeţene şi profesorii.

21 de elevi din Prahova care au reuşit performanţa să obţină media 10.00 la examenul de evaluare finală, respectiv la examenul de maturitate, au fost invitaţi, luni 17 septembrie, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru a fi felicitaţi şi premiaţi într-un cadru festiv. Copiilor le-a fost înmânată o diplomă, dar şi bani, 1.000 de lei pentru cei 12 elevi care care au luat media 10.00 la evaluarea naţională şi 3.000 de lei pentru absolvenţii de liceu cu media maximă la Bacalaureat. Premiile le-au fost înmânate de Mădălina Lupea, prefectul Judeţului Prahova, la eveniment fiind prezenţi şefii ISJ Prahova, dar şi profesori. La finalul ceremoniei, invitaţii de onoare, adică elevii performanţi, au fost chemaţi pe scările de la intrarea oficială a ISJ Prahova pentru fotografiile oficiale specifice unui astfel de moment. În primele rânduri, s-au aşezat la cadru prefectul judeţului, Mădălina Lupea, Nicolae Angelescu, inspectorul şef al ISJ Prahova şi Horia Toma, inspectorul şef adjunct şi profesori. Cei mai mulţi dintre copii, adică cei care trebuia să fie evidenţiaţi, au fost trimişi în spate, iar unora abia dacă li se zăreşte fruntea.

Fotografiile au fost postate ulterior pe pagina oficială de Facebook a Prefecturii Prahova, însoţite de un text în care este amintit doar faptul că prefectul Mădălina Lupea a premiat elevii, fără ca acestora din urmă să le fie menţionat numele sau măcar şcolile unde au învăţat.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ