Un bărbat și-a ucis întreaga familie. Ce l-a dat de gol

40

Un bărbat din Statele Unite este suspectat că și-a ucis soția și cei patru copii le-a ascuns cadavrele în casă timp de câteva săptămâni, înainte să le transporte din Florida în Georgia.

Potrivit autorităților, soția și cei patru copiii au fost dați dispăruți de câteva zile, însă nu mai fuseseră văzuți de rude de șase săptămâni, informează The New York Times.

Cea care a raportat disparițiile a fost soacra lui Michael Wayne Jones care a declarat că se teme ca ginerele să nu le fi făcut ceva.

Duminică, bărbatul de 38 de ani, a suferit un accident în Brantley County, Georgia. La verificări, polițiștii au descoperit în duba acestuia cadavrul soției sale, Casei Jones, de 32 de ani. Apoi suspectul i-a condus pe agenți spre locul unde se aflau cadavrele copiilor, în apropiere de locul accidentului: Cameron, de 10 ani, Preston, de 5 ani, Mercalli, de 2 ani și Aiyana, de 1 an. Michael a fost arestat.

În urma investigațiilor, autoritățile au declarat că suspectează că bărbatul și-a omorât familia acasă, în Florida, acum câteva săptămâni, a ținut cadavrele ascunse în casă, apoi le-a transportat în alt stat – Georgia. Anchetatorii cred că acesta a început să mute cadavrele duminică, speriat că poliția a emis un document prin care i-a dat familia dispărută. Poliția americană nu a dezvăluit și modul în care au fost uciși cei 5.

Vor fi demarate și autopsii, iar cercetările continuă pentru a determina motivul pentru care bărbatul și-a ucis familia.

LĂSAȚI UN MESAJ