Prima grădiniță cu predare după model britanic și-a deschis porțile la Timișoara

186

Prima grădiniță din Timișoara cu predare după programa britanică și-a deschis porțile săptămâna aceasta. Pe lângă grădinița cu predare exclusiv în limba engleză funcționează și o școală primară în limba română, amândouă fiind include în Wendy School, o instituție de învățământ parriculară.

Acestea funcționează într-un spațiu de 1.000 de metri pătrați din cadrul ansamblului Iulius Town din Timișoara. Grădinița și-a deschis porțile luni, fiind inaugurată și școala care funcționează după curiccula românească. Amândouă funcționează într-un spațiu de 1.000 de metri pătrați.

60 de prichidei se bucură de grădinița cu predare în limba engleză. Împărțiți în patru grupe a câte 15 copii (2-3 ani, 3-4 ani, 4-5 ani şi 5-6 ani), cei mici sunt formaţi după modelul britanic. De asemenea, odată cu începerea noului an școlar, în incinta locației funcționează o clasă pregătitoare şi o clasă întâi, formate din colective de 15 elevi, astfel încât fiecare dintre aceaştia să beneficieze de întreaga atenţie a cadrelor didactice. Elevii studiază după curricula românească, iar limba engleză le este predată în mod intensiv, zilnic.

Wendy School dispune de utilități de top, atât în interior, cât şi în spaţiul exterior de joacă. Sălile de clasă  sunt dotate cu mobilier ergonomiclaptop-uritable interactiveproiector şi alte mijloace moderne, menite să faciliteze procesul de învăţare. O sală de sportun cabinet medicalo bibliotecă, dar şi un spaţiu exterior, cu o suprafaţă de 450 de mp, dotat cu echipamente de joacă, completează facilitățile din cadrul instituției de învățământ.

Wendy School funcționează în intervalul orar 08:00 – 18:00, reprezentând o facilitate și în sprijinul părinților care își desfășoară activitatea în incinta ansamblului Iulius Town. Zilnic, preșcolarii și elevii vor avea la dispoziţie numeroase activităţi opţionale, incluzând cursuri de picturăteatrukaratedansuri şi cursuri de dezvoltare personală.

LĂSAȚI UN MESAJ