1.5 C
Timișoara
vineri 8 decembrie 2023

Gala Excelenței în Afaceri a sărbătorit Topul Firmelor pentru anul 2022 | FOTO-VIDEO

De exact trei decenii în județul nostru se întâmplă un eveniment ce scoate în eviență efortul e muncă și creativitate în toate domeniile economiei. Oamenii de afaceri locali grupați în cadrul Camerei e Comerț, Industrie și Agriultură își răsplătesc cei mai merituoși membri.

Vineri seara a fost Gala Excelenței în Afaceri, Topul Firmelor, ediția 2022. Cu regularitate de metronom la fiecare final de toamnă în cadrul Galei CCIAT se oferă premiile ce atestă că în cadrul anului precedent antreprenorii nu au stat degeaba ci au adus o plus valoare vieții economice din bucata noastră de țară.

La ediția a 30-a a Topului Firmelor Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș a decis cu mare greutate cele mai bune firme din Timiş. Vineri seara a fost Gala Excelenței în Afaceri, Topul Firmelor, ediția 2022.

Dovadă că nu a fost ușoară decizia de departajare este numărul de 14.649 de firme ce au îndeplinit toate criteriile pentru a fi in supuși votului din cadrul topului. În final, 1873 au primit unul dintre primele trei locuri la domeniile și categoriile unde s-au confruntat.
Sala muntifuncțională a Centrului de Afaceri a fost aproape copleșită de cei peste 800 de invitați ce au participat la eveniment. Toți au fost întâmpinați de gazda evenimentului președintele Florica Chiriță.

Au fost de față reprezentanți ai mediului de afaceri, autorități locale și centrale, dar și președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, venit special de la București. Nu a lipsit președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis, primarul orașului Dominic Fritz, prefectul județului Mihai Ritivoiu sau vicepreședintele Consiliului Județean Alexandru Proteasa. Pentru că nu este un om rupt de realitățile concrete ale vieții economice însuși IPS Mitropolitul Banatului Ioan Selejan a dorit să spună câteva cuvinte foarte potrivite apreciind că deși cifrele sunt pozitive ar mai fi multe de făcut ca totul să fie în regulă.
Președintele național al sistemului cameral, Mihai Daraban, a explicat că alegerea premianților se bazează pe criterii unitare în întreaga țară, de aici rezultând o secțiune reală prin mediul antreprenorial fără posibilități de „cosmetizare”. Tot dânsul a apreciat că România a devenit mult prea curând o țară de consum. Se produce mult prea puțin față de posibilități și se importă și acolo unde nu de cazul. Astfel „bunăstarea” aparentă este una e onsum și mult prea puțin una sănătoasă de producție.
Au fost înmânate multe premii și diplome toate categoriile înscrise în jurizare.


Dar cel mai important e că au fost acordate și o serie de premii speciale. Acestea sunt oferite de CCIAT unor companii pentru merite deosebite, în afara clasamentului Topul Firmelor care este unic și unitar la nivel național si care cuprinde: locurile I, II si III, structurate pe 7 domenii de activitate, plus Trofeul de Excelență acordat companiilor care timp de 10 ani consecutiv s-au clasat pe primele trei locuri. Clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș este disponibil pe: https://top.cciat.ro/.
Nu este deloc ușor ca în viața unei firme să fie timp e zece ani la nivel înalt de performanță.
Iată cine sunt merituoșii premianți:
1. Trofeul „30 de ani de Excelență în Afaceri” – oferit firmei GRAFOPRINT a fost ridicat de fonatorul Radu DIMECA și a fost înmânat e Florica CHIRIȚĂ, Președinte CCIAT + Mihai DARABAN, Președinte Camera de Comerț și Industrie a României.
2. Trofeul de Excelență pentru Promovarea Produselor Românești – PROFI ROM FOOD, înmânat de Alfred SIMONIS, Președinte Camerei Deputaților lui Călin COSTINAȘ, Director General adjunct.
3. Trofeul de Excelență pentru Parteneriat Strategic oferit fonatorului Clinicilor MEDICI’S, dr. Adrian BĂDESCU înmânat de Sorin ANDREIANA, Redactor Șef revista CAPITAL.
4. Trofeul de Excelență „Performanță în Diversitate” – CONS ELECTRIFICAREA INSTAL, oferit asociaților Horațiu RADA și Eleodor COPTIL și înmânat de Ovidiu SILAGHI, Secretar General Camera de Comerț și Industrie a României.
5. Trofeul de Excelență pentru Multi-Branding Integrat – B & B Collection a fost înmânat de europarlamentarul Maria GRAPINI Danielei BÂNDA, Director General și Mădălina DIACONU, Director Marketing.
Întregul eveniment a îmbinat armonios parte festivă a primirii de istincții cu un reușit spectacol artistic in care nu a lipsit muzica de calitate și prestația aproape de perfecțiune a balerinilor.

Alte subiecte :

„Capitala Culturală a fost un succes atât din prisma locală, cât și pe plan național și internațional“ opinează Dominic Fritz

Anul 2023 a reprezentat pentru Timișoara un an excepțional, care a depășit așteptările tuturor. „Capitala Culturală a fost un succes atât din prisma locală, cât...

Transport public gratuit în acest weekend

Ca urmare a adresei cu nr. 5397/05.12.2023, transmise de către A.D.I. - Societatea Metropolitană de Transport Timișoara, în vederea sprijinirii evenimentelor...

Citește și :