Francezi, algerieni, nu contează… dacă fură, sunt români!

677

Cazul celebrei actriţe Kim Kardashian, care ar fi fost tâlharită sub amenințarea armei într-un apartament hotelier de lux din Paris, de către un grup de români a făcut mare vâlvă.

Hoții au plecat cu o pradă în valoare de 9 milioane de euro, în mare parte bijuterii, dintre care unele împrumutate de case importante de bijuterie. Acesta a fost cel mai mare jaf de bijuterii asupra unei persoane particulare produs în Franța în ultimii 20 de ani.

Autoritățile franceze au arestat zilele trecute în jur de 17 persoane suspecte în cazul jafului comis asupra lui Kim Kardashian în Paris.

Publicaţia belgiană Sudinfo, în pagina sa electronică, relatează că cei 17 suspecţi, între care trei femei, au fost reţinuţi în localităţile Raincy, Vincennes, Rouen şi Grasse. Potrivit aceleiaşi surse, cei mai mulţi dintre cei arestaţi le erau deja cunoscuţi autorităţilor franceze. Au comis şi în trecut jafuri armate şi „ar proveni din comunitatea românească”.

Iată însă că, mai nou, surpriză! Mai multe publicaţii au relatat că, de fapt, cei 17 atacatori sunt francezi şi algerieni, şi nicidecum români.

Potrivit L’Express, suspecții „au vârste cuprinse între 23 și 72 de ani și, în afară de câțiva algerieni, sunt cetățeni francezi”. Cu toții sunt în custodia Brigăzii pentru combaterea banditismului din Paris.

LĂSAȚI UN MESAJ