Ce facem cu bradul uscat de Crăciun?

501

Sărbătorile au trecut şi cei mai mulţi timişoreni au început să despodobească bradul de Crăciun. Întrebarea tuturor este: ce facem cu pomul uscat? Răspounsul vi-l dăm noi. Brazii uscaţi se aruncă… direct în stradă.

Pomii nu vor rămâne acolo, pentru că reprezentanţii Retim spun că maşinile de gunoi vor aduna toţi brazii de pe marginea străzilor.

„Recomandăm cetățenilor să depoziteze brazii în zona amplasamentelor de pubele sau la marginea carosabilului, la loc vizibil și pe cât posibil grupați în grămezi, astfel încât să poată fi ridicați cât mai rapid, fără a incomoda circulația. Precizăm faptul că echipajele care colectează deșeurile menajere nu colectează brazi și în consecință cetățenii nu trebuie să insiste pentru ridicarea brazilor odată cu ridicarea deșeurilor menajere”, transmite Retim.

În cazul în care aţi aruncat bradul, trec câteva zile şi acesta nu este ridicat de echipele Retim, oficialii societăţii vă recomandă să faceţi sesizări. Puteţi suna la dispeceratul Retim – 0256.499.537 sau la numărul 0756.169.627. De asemenea puteţi depune o sesizare online la adresa www.retim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ