Un fost primar din vestul țării a murit imediat după ce a ieșit din sala de operații. Suferise o intervenție banală

2807

A fost unul dintre cei mai importanți primari ai județului Arad în perioada 1996-2004. Nici nu avea cum să fie altfel, el fiind primul gospodar al comunei Șiria, una dintre cele mai frumoase și încărcate de istorie localități din județ.

Nu vom enumera aici realizările sau nerealizările sale, dar numele lui Dorin Ioan Gurban a rămas unul respectat în Șiria și după ce a ieșit doi sfera politică. L-am cunoscut la începutul anilor 2000, el fiind pe lângă altele și un împătimit al fotbalului. Și-a dorit mult să facă la Șiria o echipă despre care să se vorbească și în țară, nu numai în Arad, și, în al doilea său mandat, Șiriana Șiria a reușit să promoveze în Liga a 3-a. Participa la fiecare cantonament al echipei, era prezent la fiecare meci, având de multe ori alura unui adevărat manager de club.

Din păcate, vorbim despre Dorin Ioan Gurban la timpul trecut. A murit la vârsta de 68 de ani în urma unei operații, care ar putea părea banală, la picior.

A suferit o fractură la picior și a trebuit operat. Nu ne-am gândit deloc la ce e mai rău, dar imediat după operație a intrat în stop cardio-respirator și a murit”, ne-a spus cu tristețe fiul său.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dorin Ioan Gurban

sursa: specialarad.ro
foto: virtualarad.net

LĂSAȚI UN MESAJ