Cei doi soți morți în teribilul accident de pe centura Lugojului vor fi înmormântați în SUA

5604

Tragedie pe Centura Lugojului, acolo unde soții Nelu și Mihaela Cintean și-au găsit sfârșitul într-un mod violent. O clipă de neatenție i-a costat viața pe cei doi, o a treia persoană fiind internată în stare gravă la un spital din Timișoara.

Nelu Cintean este – din informațiile noastre – un pastor român născut în județul Arad, dar stabilit de mulți ani în California, în Statele Unite ale Americii. Dorea să ajungă la Reșița, unde urma să aibă loc o întâlnire cu dirijorii de cor şi alţi lucrători implicaţi în activitatea muzicală a bisericii.

Aflat la volanul unui autoturism Skoda Fabia, Nelu Cintean nu s-a asigurat în momentul în care a dorit să facă în viraj de 180 de grade și a fost izbit în plin de un TIR înmatriculat în Bulgaria. Nelu Cintean avea 71 de ani, iar soția sa, Mihaela, 66 de ani. Ambii sunt născuți în Romania dar cu domiciliul în SUA, iar pasagera din spate este născuta tot în țară, dar are domiciliul în Australia.

Cei trei au oprit într-o parcare aflată pe marginea drumului, deorece au ratat ieșirea spre autostradă, iar dupa o scurtă pauza petrecuta alături de o altă familie, cu care au pornit împreună la drum, șoferul a efectuat o manevra de întoarcere făra să se asigure, fiind suprins de TIR-ul care circula regulamentar spre Caransebes. În urma impactului deosebit de puternic, autoturismul a fost aruncat în șantul de pe marginea drumului, șoferul și pasagera din dreapta decedând pe loc. Echipele de salvare au extras cealaltă victimă care se afla pe scanul din spate în stare foarte gravă, scrie lugojonline.ro.

Servicii de priveghi cu ocazia plecarii in vesnicie a familiei Cintean Nelu si Mihaela, vor avea loc Sambata de la ora 19:00 si Duminica de la ora 18:00 la Biserica Baptista Curtici.

Cel mai probabil serviciul de inmormantare va avea loc in SUA.

sursă: specialarad.ro

Doi oameni au murit pe loc într-un teribil accident pe centura orașului Lugoj!

LĂSAȚI UN MESAJ