Robu insistă: vrea sală polivalentă de 16.000 de locuri la Timișoara, nu la Giroc. Ce pune la cale

824

Primarul Timişoarei continuă să viseze că cei de la Compania Naţională de Investiţii vor construi sala polivalentă de 16.000 de locuri la Timişoara şi nu la Giroc, aşa cum s-a anunţat.

Pentru a-i convinge pe reprezentanţii CNI, Nicolae Robu vrea să cumpere mai multe construcţii aflate pe un teren din zona stadionului Dan Păltinişanu, pe care să le demoleze şi să ofere companiei terenul liber de sarcini.

Deşi s-a lăudat în nenumărate rânduri că deţine teren pentru o astfel de sală, pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu local de vineri, aleşii au în faţă un proiect prin care se cere aprobarea începerii negocierii cu proprietarul construcţiilor de pe terenul respectiv. E vorba despre un teren de 17.000 de metri pătraţi, aflat în administrarea SC Electrometal SA a cărui proprietar este Primăria Timişoara. Robu vrea ca aici să se ridice sala polivalentă.

Dacă aleşii aprobă proiectul, atunci comisia specializată din primărie va începe negocierile cu Electrometal pentru cumpărarea construcţiilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ